Meny

Hos oss är det enkelt att välja meny

Vi vet att det kan vara väldigt förvirrande att hitta en passande meny när du letar efter catering för företag i Stockholm. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Berätta helt enkelt hur många ni är som ska äta, vilken prisklass ni tänker er och vilken slags event det handlar om så tar vi fram ett förslag som passar. Enklast är att kontakta oss via formuläret så återkommer vi snarast.

För att bjuda på lite inspiration har vi här några kategorier som kan vara värda att ta en titt på.

Plockmat

Plockmat som snittar, canapéer, spett, mini-wraps, sliders, kallskuret och liknande passar perfekt när du ska ordna med ett evenemang där gästerna minglar och rör sig i lokalen. Vi sätter samman en blandning av olika rätter som är enkla att ta direkt i handen eller plocka på sig på en mindre tallrik.

Smörgåsar

Smörgåsar gjorda på riktigt gott bröd och med generöst pålägg är perfekt om ni ska ordna ett lite matigare eftermiddagsfika eller en företagsfrukost. De kan även fungera perfekt i pausen på en konferens. Vi erbjuder allt från enklare frallor till rejäla lunchmackor och landgångar som mättar ordentligt, alltid med ordentliga pålägg och fräscha grönsaker.

Buffé

Vi tar fram en passande buffé till ert evenemang med antingen kall mat, varm mat eller en blandning av båda. Ni kan välja mellan ett flertal olika teman såsom svensk mat, medelhavet, asiatiskt, tacos, vilt, grekiskt med mera. Eller varför inte en internationell buffé med lite av varje?

Sallader & pajer

Sallad är enkelt att servera om man vill ha en lättare lunch och likaså är paj enkelt att ta med och servera till ett stort antal gäster. Vi har alternativ med såväl kött och fisk som vegetariskt.

Smörgåstårta

En svensk klassiker som brukar gå hem hos de flesta. Smörgåstårta känns helt enkelt lyxigt, samtidigt som det är enkelt att servera. Välj mellan lax och räkor eller rostbiff och kalkon.

nöjda gäster

Vi skapar en cateringmeny som passar både era önskemål och er budget!