Catering

Rätt mat till ert evenemang

Marknaden i Stockholm är full av cateringföretag, men hur ska man egentligen göra för att hitta ett som är riktigt bra? Det vore ju tråkigt att stå där vid slutet av en trevlig företagsfest eller en konferens och känna att maten kanske inte har levt upp till förväntningarna.

Tips nummer ett är förstås att höra efter med vänner och bekanta om det vet något företag som är bra på just företagscatering i Stockholm. Ett annat är att välja ett företag som låter bra och testa i mindre skala först. Kan de leverera riktigt fina smörgåsar eller kanske en lunch för en mindre grupp på företaget så har de troligtvis även det som krävs för att skala upp till ett större evenemang.

Känn efter hur kommunikationen fungerar. Lyssnar cateringföretaget på vad ni vill ha eller verkar de mest köra på i gamla inkörda spår? Det är oerhört viktigt att man får tag i en cateringfirma som verkligen är lyhörd och som har kundens bästa i fokus.

Brett utbud av rätter

Det bästa är att försöka hitta ett cateringföretag som har ett brett utbud av olika rätter. Det gör att ni kan spara tid och energi på att leta efter fler firmor. Har ni en leverantör som har det mesta ni kan tänkas behöva så vet ni att ni alltid kan höra av er och få det som önskas levererat.

Viktigt är också att matlagningen känns omsorgsfull och genomtänkt. Det finns inget tråkigare än när maten känns oengagerad och kanske ihopslängd av trista halvfabrikat. Leta istället efter ett företag som erbjuder företagscatering baserad på riktiga råvaror och med ordentligt matlagningshantverk i grunden. Folk som bor i Stockholm är vana vid att få bra mat på restauranger. Lägg inte ribban lägre bara för att det handlar om catering utan se istället till att maten blir något som de anställda och kanske kunder eller leverantörer som är på besök pratar varmt om och minns som något väldigt trevligt och gott.

Logistiken måste fungera

Minst lika viktigt som att maten ska vara god när man beställer catering till företag är förstås att det logistiska ska fungera. Maten ska vara på plats i tid, trevligt upplagd och hålla rätt temperatur. Det ska hållas ordning på bufféer så att de alltid ser trevliga ut och att inget tar slut innan alla har fått mat. Serveringen ska fungera och det är ju alltid ett plus i kanten om personalen är trevlig. Kort sagt, välj firma för företagscatering i Stockholm med omsorg så kommer ni att hitta en partner att samarbeta med under lång tid framöver.

upplagt för kalas

Vi ser till att ni blir riktigt nöjda med er företagscatering!